Tillgänglighetsredogörelse

The Glass Factory står bakom den här webbplatsen. Vi vill att så många som möjligt ska kunna använda webbplatsen.

Här beskriver vi hur theglassfactory.se uppfyller lagen om tillgänglighet till digital offentlig service, eventuella kända tillgänglighetsproblem och hur du kan rapportera brister till oss så att vi kan åtgärda dem.

Hur tillgänglig är webbplatsen?

Vi är medvetna om att delar av webbplatsen inte är helt tillgängliga. Se avsnittet om innehåll som inte är tillgängligt nedan för mer information.

Brister i tillgängligheten

  • Det finns pdf:er på webbplatsen som inte är tillgänglighetsanpassade
  • Äldre filmer saknar textning
  • Vissa bilder har inte alternativa texter vilket gör att besökare med skärmläsarverktyg inte får information om vad bilderna visar
  • Innehållet kommer inte alltid i en logisk ordning för dig som navigerar med hjälp av tangentbord.

Vad kan du göra om du inte kan använda delar av webbplatsen?

Om du behöver innehåll från theglassfactory.se som inte är tillgängligt för dig, men som är undantaget från lagens tillämpningsområde enligt beskrivning nedan, kan du meddela oss.

Du kan kontakta oss på följande sätt:

Rapportera brister i webbplatsens tillgänglighet

Vi strävar hela tiden efter att förbättra webbplatsens tillgänglighet. Om du upptäcker problem som inte är beskrivna på den här sidan, eller om du anser att vi inte uppfyller lagens krav, meddela oss så att vi får veta att problemet finns.

Fält med * är obligatoriska.
Tillsyn

Myndigheten för digital förvaltning har ansvaret för tillsyn för lagen om tillgänglighet till digital offentlig service. Om du inte är nöjd med hur vi hanterar dina synpunkter kan du kontakta Myndigheten för digital förvaltning Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och påtala det.

Hur vi testat webbplatsen

Vi har gjort en självskattning (intern testning) av theglassfactory.se.

Redogörelsen uppdaterades senast den 22 september 2020.