Emmaboda Kommun

GLASDEMO "GUNS N' ROSES MADE ME HARDCORE"

fredrik

21/4 kl. 18.00. Med konstnären Fredrik Nielsen. Invigning av glashelgen.

” Det jag gör handlar om att blåsa glas, att ta risker, att vilja få ur mig något, en relevans. Att inte veta allt innan, att ta sig mellan A och B i en process som jag längtar att inte fullt kontrollera. En vilja till att utsätta mig, något drivet av lust men på allvar, det handlar om något kroppsligt för mig. Att skapa något som talar till mig, inte tilltalar mig. Något som är nu, som inte går att göra om, något som beror på sammansättningen av oss som delar upplevelsen. Att göra det ihop med sina bästa vänner, på en plats jag älskar, på en plats jag offrat tid och energi. Likt det stora blå avser jag att rulla upp fulla längder färgtappar runt det sista anfånget, jag vill se var det tar mig, se var det för oss.”
Fredrik Nielsen

Senast uppdaterad: 12 april 2017